با روپوش آشپزی ورساچه قرمز، به آشپزخانهتان استایلی شیک و پر انرژی ببخشید! طراحی منحصربهفرد و کیفیت برتر این روپوش، راحتی و جذابیت را برای شما به ارمغان میآورد. مناسب برای آشپزهای حرفهای و علاقهمندان به آشپزی که به دنبال ترکیب عملکرد و مد هستند. همین حالا خود را به یک استاندارد لوکس برسانید!
محصولات مشابه
مشخصات لباس رستورانی ورساچ
لباس رستورانی ورساچ به رنگ قرمز با یک جیب روی سینه، یک ردیف دکمه و نوار دوزی مشکی روی جیب، کنار دکمه ها و سرآستین، همچنین یقه مشکی مدل چینی می باشد.
جنس لباس رستورانی ترگال می باشد که پارچه ای خنک و سبک است، دوخت لباس رستورانی دو سوزنه است که موجب استحکام درزهای لباس می شود. سایز بندی لباس رستورانی از سایز 38 تا 48 تولید می شود.
این نوع از لباس جهت استفاده در صنایع غذایی، رستوران ها، شیرینی سرا ها، نانوایی ها و … می باشد.
شستشو و اتو کشی روپوش رستوانی
جهت جلوگیری از آسیب به بافت لباس اشپزی پیشنهاد می شود شستن با آب سرد یا درجه حرارت پایین و ترجیحا در ماشین لباسشویی صورت گیرد، ضمنا بهتر است قبل از شستشو لباس را پشت و رو در ماشین لباسشویی قرار داده و به همان صورت هم جهت خشک کردن آویزان کرد.
اتو کشی لباس رستورانی آسان می باشد، ترجیحا زمان اتو کشی لباس را از پشت اتو نموده یا یک پارچه نخی روی لباس زمان اتو کشی بیاندازید.
مفهوم لباس رستورانی
اینکه آشپزان باید یک لباس مخصوص در حین کار به تن کنند به روزگاران گذشته برمی گردد. به زمانی که ناپلئون هیل تصمیم می گیرد آشپزان دربار هم مانند سربازان دارای یک لباس آشپزی واحد باشند تا از بین بقیه افراد متمایز و قابل شناسایی باشند.
نکته مشترک لباس آشپزی قدیم که تا امروز تغییر نکرده است سفید بودن آن است. این لباس باید سفید باشد تا یادآور پاکیزگی و تمیزی آشپز و غذا باشد. اما تمیز نگه داشتن یک لباس سفید در محیط آشپزخانه کاری به شدت سخت است. لکه های روغن و چربی غذا می تواند لباس سفید را خیلی زود کثیف و آلوده کند. به همین خاطر در سال های اخیر این لباس به رنگ های متفاوتی چون سرمه ای و مشکی و … نیز به بازار عرضه شده است.
لباسی که این افراد در قدیم به تن می کردند یک روپوش یا پیش بند سفید ساده بوده است. این لباس با گذشت زمان به شکل یونیفرمی که امروزه آشپزان به تن می کنند تغییر کرده است.
بیشتر بدانید
پارچه ترگال یکی دیگر از انواع پارچه هاست که بسیار پرمصرف است. این پارچه از الیاف پلی استر ویسکوز در پود نخ فلامنت بافته می شود. پارچه ترگال در مواردی همچون لباس کار، روپوش کار، فرم مدارس، پوشاک، لباس بیمارستانی و … مورد استفاده قرار می گیرد.
لباس پرسنل رستوران باید تمیز باشد و این بهانه که در محیط آشپزخانه زود کثیف می شود به هیچ وجه قابل قبول نیست. در نتیجه لباس رستورانی جزء لباس کارهایی است که زیاد شسته می شود. برای اینکه در اثر شست و شو مداوم لباس آشپزی کیفیت، رنگ و کارایی خود را از دست ندهد باید از پارچه هایی استفاده شود که مرغوب و مطابق با استانداردهای تعریف شده باشد.
محیط آشپزخانه یک رستوران به شدت گرم است و افرادی که در این محیط مشغول به فعالیت هستند مجبور به تحمل این دما می باشند. بنابراین لباس باید مطابق با این گرما طراحی و تولید شود. جنس پارچه باید از الیاف طبیعی باشد تا ایجاد گرما و تعرق اضافی نکند و بدن باید بتواند زیر لباس آشپزی تنفس داشته باشد.
در کل لباس کار رستورانی باید مطابق استانداردهای تعریف شده برای این کار طراحی و تولید شود. لباسی که افراد در محیط کار به تن می کنند باید موجب راحتی و ایمنی افراد شود. هنگام خرید لباس کار حتما به سایز آن دقت کنید. لباس کار نباید خیلی فیت تنتان باشد تا در محیط کار محدودیت حرکتی برایتان ایجاد کند. اگر لباس هم خیلی برایتان گشاد باشد نمی تواند به درستی از تمام سمت های بدنتان محافظت کند.
چهت اطلاعات بیشتر در رابطه با لباس رستورانی قسمت مشخصات فنی را مطالعه نمایید.
دیدگاه خود را بنویسید